BAŞKAN ARSLAN'IN 15 TEMMUZ MESAJI

• 14.07.2020

Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Arslan mesajında, ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadıklarını ve unutmayacaklarını vurgularken, milli irade dışında bir seçeneğe asla boyun eğilmeyeceğini ifade etti.

“15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 4. yıl dönümündeyiz. Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve Allah’ın izniyle unutmayacağız.
Türk milleti gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milli irade dışında bir seçeneğe de asla boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.
Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz.”

• BAŞKAN ARSLAN'IN 15 TEMMUZ MESAJI