KORONAVİRÜS (COVİD19) TEDBİR TOPLANTISI

• 30.03.2020

ÜYELERİMİZE VE HALKIMIZA ÖNEMLİ ⚠️ DUYURU ⚠️

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Üzeyir Arslan, Belediye Başkanımız M.Erkut Ekinci ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Erdal Kaygusuz'un Covid-19 tedbirleri üzerine yapmış oldukları toplantı neticesinde almış oldukları karar gereği 31 Mart 6 Nisan tarihleri arasında sanayide ki tüm esnaflarımızın çalışması durdurulmuş olup, ilçemizde ki kasap manav market (fırınlar hariç) tüm esnaflarımızın çalışma saatleri 11:00- 15:00 arası olarak belirlenmiştir.

Odamızın çalışma saatleri de ikinci bir karara kadar 10:00-16:00 olarak belirlenmiştir. Üyelerimize ve kamuyouna saygıyla duyurulur.

• KORONAVİRÜS (COVİD19) TEDBİR TOPLANTISI