SORGUN TSO’DAN 1.110 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI

• 01.11.2019

SORGUN TSO’DAN 1.110 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’dan ihtiyaç sahibi 1.110 öğrenciye eğitim yardımı yapıldı.

Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, yaptığı açıklamada ilçemiz okul müdürleri aracılığı ile eğitim- öğretim yılı başlamadan önce Sorgun’da ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ettiklerini belirterek, “Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştirilen yardımlarla, ilçemizde eğitim-öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımızın ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sadece eğitim öğretim yılı başlangıcında değil tüm zamanlarda hatırlanması ve sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu doğrultuda 2019-2020 Eğitim öğretim döneminde 1.110 öğrencimize 40 bin TL tutarında okul çantası yaptırdık.

• SORGUN TSO’DAN 1.110 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI