Sorgun

Düş.: -14°

Pt, 08.02.2016

07

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'na kıyaslama ziyaretinde bulundu.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, beraberindeki heyetle birlikte bölgesel ekonomik iş birliği ve kıyaslama çalışması yapmak üzere Sivas'a gitti.Başkan Arslan'a ziyarette Sorgun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Samaroz, Kadir Kılıç, Celalettin Tekin, Hüseyin Çekerek ve Genel Sekreter Sami Erdoğan ile Yozgat Oda ve Borsalar Akademik Danışmanı Dr. Mehmet Kara eşlik etti. Sorgun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, "11'inci dönemde akredite olan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak adına Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimiz bu anlamda oldukça verimli geçti.  Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ve oda çalışanlarına ilgi ve alakaları için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Başkan Arslan, yapılan 'kıyaslama çalışması kapsamında iyi olan uygulamaların karşılıklı olarak paylaşıldığını söyledi. Toplantının sonunda müşterek bir yönetim kurulu toplantısı yapılmasına karar verildiğini kaydeden Başkan Arslan, "2019 yılı bitmeden yapılmasına karar verdiğimiz bu müşterek yönetim kurulu toplantısında tek bir gündem maddesi olacak. bu gündem maddesi de Sorgun ve Sivas iş dünyasının yapabileceği yatırımlar ne olacak? sorusuna yanıt arayacağız. Bu anlamda çalışmalarımızı nasıl artırabiliriz? konusunu gündeme taşıyacağız. Toplantının moderatörlüğünü de her iki odanın akademik danışmanları yapacak. Yani 2020 yılı iş ve ticaret dünyası için yol haritası belirlemiş olacağız" şeklinde konuştu.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eken, görüş alışverişinde bulunduğu Arslan'a günün anısına tablo takdim etti.