Sorgun

Düş.: -14°

Pt, 08.02.2016

TEŞEKKÜRLER SORGUN, TEŞEKKÜRLER DEĞERLİ ÜYELERİMİZ

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Tüm Türkiye’de başlatılan Enflasyonla mücadele kapsamında %10 İndirim kampanyamıza destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir Arslan, enflasyonla mücadelede odamız yönetim kurulunun ve bütün üyelerimizin üzerine düşen görevi bugün ilçemizde Sorgun’umuzda yerine getirdiğini belirterek, bu zor dönemde “Türkiye bir defa daha devlet-millet birlikteliğiyle topyekûn bir iktisadi mücadeleye başlamıştır. Halkımızın ve İş Dünyasının bu zorlu sürecin üstesinden gelecek güç ve kudrete sahip olduğunu belirten Başkan Arslan, tüm üyelerime destekleri için teşekkür ediyorum dedi.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası’nın enflasyonla mücadele programına destek veren,

·        * Safa Sorgun Termal Otel

·         *Yasin Mobilya Profilo

·         *Ergül Kelebek Mobilya