Sorgun

Düş.: -14°

Pt, 08.02.2016

FRANSIZ İŞ HEYETİ İLE ORAN KALKINMA AJANSINI ZİYARET ETTİK

Odamız organizasyonunda İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak amacı ile Sorgun'da misafir ettiğimiz "Fransız İş Heyeti" ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansını ziyaret ettik. Ziyarette, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Genel Sekreter Sami Erdoğan, Oyonnax şehrinde ticaret faaliyetleri sürdüren Julien Martinez, François Guinard, Eric Magdelaine, Alain Berthet, Eddy Navarrete ve Henri Mercieca hazır bulundu.

Başkanımız Üzeyir Arslan ve ajans yatırım destek ofisi uzmanları tarafından Fransız İş Adamlarınıa bölgenin yatırım potansiyeli ve lokasyonu hakkında sunum yapılarak, devlet teşvikleri konusunda 5. Bölgede olan Yozgat'ta yatırım yapmanın kendileri adına önemli bir fırsat olduğu anlatıldı.