Sorgun

Düş.: -14°

Pt, 08.02.2016

BAŞKAN ARSLAN GENÇ VE KADIN GİRŞİMCİLERİ ZİYARET ETTİ

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir Arslan beraberinde odamız Genel Sekreteri ve aynı zamanda KOSGEB Eğitmeni Sami Erdoğan ve Odamız Akademik Danışmanı Dr. Mehmet Kara ile odamızdan Girişimcilik Eğitimi alarak KOSGEB Desteği ile kendi işini kuran genç ve kadın girişimcileri ziyaret etti.

Başkan Arslan yaptığı açıklamada; Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak genç ve kadın istihdamının desteklenmesi ve ekonomimize katkı sunmaları adına düzenli olarak kurs açtıklarını, açılan kurslar sayesinde ise girişimcilerimizin kendi işlerini kurarak ilçemiz ekonomisine katkıda bulunduklarını beyan etti. Bundan sonra ki süreçte de kurslarımızın düzenli olarak açılacağını beyan eden Arslan, girişimcilerimiz ile görüşmelerimiz devam edecek ve her konuda kendilerine desteklerimizi sunacağız dedi.

Ziyaret edilen girişimcilerimiz Gökçen Butik-Gökçen Gülten, Pastafonim-Emine Ulak, Filinta Erkek Kuaförü-Bayram Ağan ve Hanzade Sorgun-Tuğba Doğan yapılan ziyaretten son derece memnun olduklarını belirttiler. Odamızın desteklerini sürekli hissettiklerini bildiren girişimcilerimiz desteklerin devam etmesi konusunda başkanımızdan söz aldılar.