Sorgun

Yük.: -3°

Düş.: -14°

Pt, 08.02.2016

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) heyeti odamızı ziyaret etti.

KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Orhan Hazer, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Mualla Taşkesen,  KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, TSE İl Temsilcisi Muhsin Yılmaz, ORAN Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur Yıldız ve Uzman Yasin Zicin, Sorgun Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Vekili Yusuf Yılgın, Sorgun İŞGEM Teknik Destek Bileşeni Uzmanı Çağlar Aydın, Bozok Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi sorumlusu Abdulhakim Eraslan’dan oluşan heyet Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir Arslan’ı makamında ziyaret ederek heyetin çalışmaları hakkında oda başkanımızı bilgilendirdikten sonra ilçemizde faaliyet gösteren odamız üyelerinden Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş ile Savana Madencilik Ltd.Şti işletmeleri ziyaret ettiler. Söz konusu ziyaretlerde heyete Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir Arslan ve Genel Sekreterimiz Sami Erdoğan eşlik etti.Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) heyeti madencilik sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızla sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulundular.Program sonrası Sorgun İŞGEM Merkezi de ziyaret edilerek çalışmalar hakkında heyete bilgi verildi.